Over Gevana

Huis & Hypotheek – Gevana Financieel Advies

Helder hypotheek- en verzekeringsadvies, lage maandlasten en persoonlijke begeleiding, daarvoor ga je naar Huis & Hypotheek – Gevana Financieel Advies. Wij geven je persoonlijk hypotheekadvies en beantwoorden elke financiële vraag. Dus je bent bij ons aan het juiste adres als je je eerste huis gaat kopen, als je aan een andere woning toe bent, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten.  We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken.

Over Gerbrand van Aalst

‘Financieel Ontzorgen’ zit mij in het bloed. Al weer vele jaren geleden heb ik hier mijn vak van gemaakt. Ik beschik over ruime ervaring in alle facetten van de financiële dienstverlening.

Dromen

Het mooie aan dit werk is het directe contact met de klant en hem of haar te mogen helpen met het verwezenlijken van een droom, zoals de aankoop van een woning. Maar ook de rust die je de klant brengt als je geholpen hebt om de stapel papieren weer eens even te ordenen, geeft mij veel voldoening. Uiteindelijk gaat het daar toch om: Helpen dromen te realiseren en te ontzorgen. Ik noem mezelf dan ook graag Financieel Ontzorger!

Kinderen

Sinds september 1989 ben ik getrouwd. We hebben drie kinderen, een meisje en twee jongens.

Montferland

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Wanneer het maar mogelijk is zit ik op m’n racefiets. Ook mag ik graag een rondje mountainbiken over een van de mooiste routes van Nederland, het Montferland. In de donkere maanden ga ik graag naar SportsPalace in Doetinchem om te spinnen.

Direct contact met Gerbrand? Klik hier!